STÖD OSS

Det finns många olika saker du kan göra för att engagera dig. Du kan exempelvis skänka pengar som föreningen kan använda för att åka på utflykt, utföra aktiviteter, anordna utbildningar eller köpa material. Du kan också skänka kläder, mat och leksaker till behövande. Ett annat sätt är att bli medlem i vår förening.

Ett tredje alternativ är att du kan bli volontär och bidra med transport, kunskap och socialt umgänge. Genom att följa oss på Facebook kan du enkelt hålla koll på vad vi efterfrågar just nu. Du kan också komma med egna idéer på sådant som du gärna vill göra för att hjälpa andra.

Swisha en gåva

Du kan enkelt swisha en gåva till oss på 1234445383. Om du önskar skänka en gåva till ett specifikt ändamål måste du skriva vilket du vill stödja i meddelandefältet. Du kan välja mellan åtta olika ändamål.

FÖRETAGSGÅVA

Förening Starka Händer arbetar för en framtid där människor lever i harmoni med varandra. Vi bedriver en ideell brobyggande verksamhet mellan svenskar och nyanlända från världens alla länder i syfte att främja integration i samhället. Vårt värdefulla arbete är direkt beroende av stöd från privatpersoner och företag.

I ett långsiktigt hållbart samhälle har integrationen stor betydelse, därför fokuserar vi på tre områden: snabbare integration, bryta utanförskap och hjälpa alla behövande – oavsett kultur, religion och etnicitet. Om du stödjer oss på Starka Händer med en företagsgåva är du med och gör enorm skillnad för samhället!

Företagsgåva och vänföretag

Är ni ett svenskt företag som vill göra skillnad och visa ert engagemang? Starka Händer arbetar för en hållbar samhällsutveckling och sektorsövergripande tvärsektoriellt samarbete. Stöd oss genom att skänka en företagsgåva eller bli vänföretag. Maila oss på info@starkahander.se om ni vill vara med och bidra till ett bättre samhälle.

Asylsökande, nyanlända, riskgrupper, julgåvor, julmat, påsk, integration och ett tryggare samhälle är bara några exempel på projekt som vi är engagerade i. Med ert stöd kan vi uträtta mer. Varmt tack för ert engagemang!

Skapad av Jennifer Lundkvist 2021 | www.jenniferlundkvist.se